Γάμος Πάνου&Σωτηρίας

Γάμος Πάνου&Σωτηρίας

Στο άκουσμα των ονομάτων του Πάνου και της Σωτηρίας  η καρδιά μου πλημμυρίζει συναισθήματα, τρέλα και χαρά. Δύο υπέροχοι άνθρωποι εξωτερικά και εσωτερικά, αποφάσισαν τελικά να ενώσουν τις ζωές τους. Τους είχαμε γνωρίσει στην Pre Weeding φωτογράφιση τους όπου την είχαμε πραγματοποιήσει των Ιούλιο.

Ο Πάνος  ετοιμάστηκε στο πατρικό του σπίτι μαζί την οικογένεια του, φίλους και με τον κουμπάρο του, ντύθηκε γαμπρός, έτοιμος πλέον να αντικρίσει μια από τις πιο όμορφες και χαρούμενες στιγμές τις ζωής του. Έτοιμος και με μεγάλη ανυπομονισίας, φορώντας με ένα εντυπωσιακό κουστούμι της Silenzio να συναντήσει την Σωτηρία.

Αντίστοιχα η Σωτηρία, πανέμορφη ως γυναίκα και, άκρως εντυπωσιακή ως νύφη, ξεκίνησε να ετοιμάζεται από νωρίς παρέα με τις φίλες της. Η Σωτηρία επέλεξε ένα ιδιαίτερο νυφικό της Pronovias, που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Το εκθαμβωτικό νυφικό Pronovias έστρωσε πάνω της τόσο όμορφα και έδειξε απίστευτα στην φωτογραφίες. Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως συγκινητική, με τραγούδια, χορούς, γέλια, συγκίνηση και υπερβολική τρέλα για την ποιο όμορφη και χαρούμενη μέρα της ζωής της.

Η ανυπομονησία  στην εκκλησία κατέκλυζε την ατμόσφαιρα με ρομαντισμό και μια γλυκιά ένταση. Ο Πάνος εμφανίστηκε στην εκκλησία με την συνοδεία των καλύτερων φίλων του, πάνω στα αγαπημένα τους δίκυκλα KTM. Η εμφάνιση της Σωτηρίας ήταν άκρως εντυπωσιακή, όπου την συνόδεψε ο κουμπάρος  με ένα πανέμορφο Mercedes-Benz  του 1964 όπου οι κόρνες ξεσήκωσαν τους καλεσμένους μετέφερε στον χώρο τη θετική αύρα και χαρά. Η στιγμή της συνάντησης του ζεύγους απείχε μόλις λίγα λεπτά.

Όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο την περίμενε ο πατέρας τις για να  την παραδώσει στον γαμπρό όπου ανυπομονούσε να την συναντήσει. Ενώ περπατούσε προς τα σκαλιά τις εκκλησία για να αντικρίσει τον Πάνο, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην νύφη, πανέμορφη και εντυπωσιακή.

Το ερωτευμένο ζεύγος πιάστηκε χέρι χέρι και μπήκαν μαζί με προορισμό τον γάμο τους. Το κλίμα υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητικό και άκρως συναισθηματικό τόσο για το μελλόνυμφο ζεύγος όσο και το σύνολο τον καλεσμένων.

Αυτό που δεν περίμενε το νέο ζευγάρι ήταν η έξοδός τους από την εκκλησία. Του περίμεναν όλοι οι καλεσμένοι για να πραγματοποιήσουν το έθιμο του ριζώματος ώστε να τους ευχηθεί, να ριζώσουν κ να είναι πάντα ευτυχισμένοι κ ερωτευμένη όπως την πρώτη μέρα όπου πρώτο αντίκρισαν ο ένας τον άλλον. Δεν περιγράφετε το πόσο ατελείωτο ήταν το ρύζι όπου τους έριξαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φίλοι και συγγενείς  δείχνοντάς τους την χαρά ώστε να ριζώσουν.

Με την άφιξη τις νύχτας, ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι. Η δεξίωση που ακολούθησε στο χωριό της Ειρήνης (Καρδία Θεσσαλονίκης). Η δεξίωση ξεκίνησε δυναμικά, όπου ο ξέφρενος χορός δεν έλειψε από την βραδιά και η διασκέδαση δεν είχε τελειωμό, με χορό και πολύ κέφι και συνέχισε έτσι μέχρι το πρωινό με αγαπημένα τος πρόσωπα, έχοντας πλέον τις ποιο έντονες και όμορφες αναμνήσεις.